Biotermékek a vendéglátásban

Balogh Orsolya (2016) Biotermékek a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Biotermékek a vendéglátásban.pdf] PDF
Biotermékek a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Biotermékek a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Biogazdálkodás, Bio étterem, Ökológiai gazdálkodás, Bioételek, Biotermék
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 04. 11:47
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:18

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet