A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata

Papp Linett (2023) A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata_Papp Linett.pdf] PDF
A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata_Papp Linett.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of papp_linett_k.pdf] PDF
papp_linett_k.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (143kB)
[thumbnail of Papp Linett_Szakdolgozat értékelő.pdf] PDF
Papp Linett_Szakdolgozat értékelő.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (147kB)

Absztrakt (kivonat)

Ez a dolgozat azt vizsgálja, hogy az éttermek hogyan járulhatnak hozzá a pozitív változásokhoz a fenntartható fejlődési célok (SDG) környezeti, társadalmi és gazdasági dimenziókba történő beillesztésével. Hangsúlyozza az éttermi szektor kulcsfontosságú szerepét a globális fenntarthatóság előmozdításában, a megállapítások rávilágítanak a rugalmasság és a felelős üzleti gyakorlatok elősegítésére. Az SDG-k összehangba állítása az éttermi tevékenységgel gyakorlati útmutatást kínál egy fenntarthatóbb és befogadóbb jövő felé, bemutatva az iparág azon képességét, hogy jelentősen hozzájáruljon a témához.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fenntartható fejlődés, fenntarthatóság, globális kihívások, társadalmi felelősség, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Feb. 20. 15:06
Utolsó módosítás: 2024. Feb. 20. 15:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet