Papp Linett (2023) A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A fenntartható fejlődési célok és a vendéglátás kapcsolata_Papp Linett.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
papp_linett_k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (143kB) |
|
PDF
Papp Linett_Szakdolgozat értékelő.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (147kB) |
Absztrakt (kivonat)
Ez a dolgozat azt vizsgálja, hogy az éttermek hogyan járulhatnak hozzá a pozitív változásokhoz a fenntartható fejlődési célok (SDG) környezeti, társadalmi és gazdasági dimenziókba történő beillesztésével. Hangsúlyozza az éttermi szektor kulcsfontosságú szerepét a globális fenntarthatóság előmozdításában, a megállapítások rávilágítanak a rugalmasság és a felelős üzleti gyakorlatok elősegítésére. Az SDG-k összehangba állítása az éttermi tevékenységgel gyakorlati útmutatást kínál egy fenntarthatóbb és befogadóbb jövő felé, bemutatva az iparág azon képességét, hogy jelentősen hozzájáruljon a témához.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fenntartható fejlődés, fenntarthatóság, globális kihívások, társadalmi felelősség, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Feb. 20. 15:06 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 20. 15:06 |
Actions (login required)
Tétel nézet |