Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában

Gerencsér Laura (2023) Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában.pdf] PDF
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Gerencsér Laura A8FTN3.pdf] PDF
Gerencsér Laura A8FTN3.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (256kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc_Gerencsér Laura.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Gerencsér Laura.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (145kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom témája a mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában. Dolgozatomban kifejtem ezeknek a növényeknek a felhasználását, megítélését, jótékony hatásaikat és a termesztését is. Szakemberekkel folytatott interjúim segítették munkámat, amelyek során nagyon nagy rálátásom lett ezekre a növényekre, mind gasztronómiai, mind pedig termelési szempontból is. Kérdőíves kutatásom pedig segített felmérni a fogyasztók tájékozottságát és a megítélését a mikrozöldeknek és ehető virágoknak.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: ehető virág, fine dining, gasztronómia, mikrozöld, termesztés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Feb. 20. 15:05
Utolsó módosítás: 2024. Feb. 20. 15:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet