Gerencsér Laura (2023) Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Gerencsér Laura A8FTN3.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (256kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Gerencsér Laura.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (145kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom témája a mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában. Dolgozatomban kifejtem ezeknek a növényeknek a felhasználását, megítélését, jótékony hatásaikat és a termesztését is. Szakemberekkel folytatott interjúim segítették munkámat, amelyek során nagyon nagy rálátásom lett ezekre a növényekre, mind gasztronómiai, mind pedig termelési szempontból is. Kérdőíves kutatásom pedig segített felmérni a fogyasztók tájékozottságát és a megítélését a mikrozöldeknek és ehető virágoknak.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | ehető virág, fine dining, gasztronómia, mikrozöld, termesztés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Feb. 20. 15:05 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 20. 15:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |