Szabó Dorina Brigitta (2023) Gasztronómiai rendezvények helyzete Bács-Kiskun vármegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat 2023.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
szabó dorina értékelő Bsc.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (129kB) |
|
PDF
Szakdolgozat bírálat-Szabó Dorina-.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (130kB) |
Absztrakt (kivonat)
Témaválasztásomban a szakmai kíváncsiság vezérelt,mikor a gasztronómiai rendezvényeket tűztem ki célul.Az általam választott téma azért is érdekes számomra ,mert nem sűrűn volt alkalmam életem során ilyen típusú fesztiválokon részt venni, és a szakdolgozat véleményem szerint kellő motivációt ad ahhoz, hogy ellátogassak a rendezvények helyszínére és közelebbről megismerjem és kielemezzem ezeket.Készíteni szeretnék egy SWOT analízist a Bajai halfőző és a Kalocsai Paprika fesztiválról, hogy kiderítsem milyen tulajdonságok teszik vonzóvá látogatásukat. És az esetleges gyengeségeire pedig keresem azokat a megoldásokat, amelyek szerintem helytállóak lehetnének egy esemény fejlesztésében.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fesztivál, gasztronómia, gasztroturizmus, rendezvények, rendezvényszervezés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Feb. 20. 15:03 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 20. 15:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |