Kovács Dominik (2023) Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_KovácsDominik_ET5ZFV..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Kovács Dominik.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (2MB) |
|
PDF
231230_KovácsDominik_DJ.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (267kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgazatban a magyar rendezvényi piacot mutatom be a Johnny' Bistro catering szolgáltatásán keresztül. A szakirodalom mellett leírt tapasztalataimat interjúkkal támasztom alá.Ezen írásmű elsődleges célja, hogy bemutassa az esküvői catering kifejezést és a szolgáltatási forma kapcsolódását a Johnny’s Bistrohoz. Kutatásom főbb céljai közé tartozik az ideális esküvőhelyszín megtalálása, az optimális vendéglétszám megállapítása szolgáltatói szemszögből és hogy milyen áron érdemes egy esküvőt kiajánlani. Ezen kívül keresem a választ arra kérdésre, hogy mi különböztet meg egy jó és egy rossz catering szolgáltatót és hogy mitől lehet emlékezetessé tenni egy esküvői menüt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | catering, esküvő, étterem, rendezvény(ek), vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Feb. 20. 15:02 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 20. 15:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |