Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására

Krójer Zsombor (2023) Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Krójer Zsombor_EWDJ3P.pdf] PDF
Krójer Zsombor_EWDJ3P.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Krójer Zsombor_EWDJ3P.pdf] PDF
Krójer Zsombor_EWDJ3P.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (257kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc_Krójer Zsombor.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Krójer Zsombor.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (144kB)

Absztrakt (kivonat)

Összességében sokat tanultam, tapasztaltam magam is a dolgozat megírása közben, érdekes volt a diákok különböző válaszait feldolgozni és látni, hogy például mennyire másképpen gondolkodnak a szakmai motivációkról, a tanulási lehetőségekről, mint jómagam. Úgy érzem, hogy ebben az iskoláknak is nagyobb felelősséget kell vállalniuk a jövőben. Jobban motiválják a diákokat, mert fontos, hogy egyre több, jó szakember kerüljön ki az iskolapadokból. Akikben megvan a kíváncsiság, a szakmaszeretet és alázat, valamint a tanulási vágy, mert ebből lehet építkezni és megfelelő színvonalon vendéglátóegységet üzemeltetni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bocuse d'Or, gasztronómia, motiváció, szakácsművészet, vendéglátás, verseny
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Feb. 20. 14:59
Utolsó módosítás: 2024. Feb. 20. 14:59

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet