Krójer Zsombor (2023) Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Krójer Zsombor_EWDJ3P.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Krójer Zsombor_EWDJ3P.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (257kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Krójer Zsombor.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
Absztrakt (kivonat)
Összességében sokat tanultam, tapasztaltam magam is a dolgozat megírása közben, érdekes volt a diákok különböző válaszait feldolgozni és látni, hogy például mennyire másképpen gondolkodnak a szakmai motivációkról, a tanulási lehetőségekről, mint jómagam. Úgy érzem, hogy ebben az iskoláknak is nagyobb felelősséget kell vállalniuk a jövőben. Jobban motiválják a diákokat, mert fontos, hogy egyre több, jó szakember kerüljön ki az iskolapadokból. Akikben megvan a kíváncsiság, a szakmaszeretet és alázat, valamint a tanulási vágy, mert ebből lehet építkezni és megfelelő színvonalon vendéglátóegységet üzemeltetni.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bocuse d'Or, gasztronómia, motiváció, szakácsművészet, vendéglátás, verseny |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Feb. 20. 14:59 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 20. 14:59 |
Actions (login required)
Tétel nézet |