Varga Krisztina (2023) Az élelmiszer-pazarlás kihívásai és megoldási kísérletei a turizmusban és a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Varga Krisztina_Szakdolgozat_végleges_OG99HP.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
231230_VargaKrisztina_DJ.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (248kB) |
|
PDF
Varga Krisztina Bsc Konzulens Karsai Árpád.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (126kB) |
Absztrakt (kivonat)
Amikor a turizmusról beszélünk, mindig említésre kerül, hogy a gazdaság egyik legdinamikusabban növekvő ágazata. A világ minden részén jelen van, tömegeket mozgat meg és a turizmussal kapcsolatban mindenkinek az utazások, a desztinációk, az új élmények jutnak elsőnek eszébe, tehát a pozitív gondolatok. Azonban a negatív vonzatáról sajnos kevésszer esik szó. Az egyik legnagyobb probléma, amit okoz az a környezetszennyezés. A környezetünk megóvása egyre nagyobb odafigyelést igényel, hiszen a Földön élő majdnem 8 milliárd ember ökológiai lábnyoma számottevő.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszer-ellátás, élelmiszerbiztonság, fenntartható fogyasztás, fenntarthatóság, poblémamegoldás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Feb. 20. 14:58 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 20. 14:58 |
Actions (login required)
Tétel nézet |