Food Allergy and Consumer Behaviour

Sreenivas Murthy Anirudh (2024) Food Allergy and Consumer Behaviour. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Thesis V2WGYN  (1).pdf]
Előnézet
PDF
Thesis V2WGYN (1).pdf

Download (745kB) | Előnézet
[thumbnail of Declaration.pdf] PDF
Declaration.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (113kB)
[thumbnail of Sreenivas_Murthy_Anirudh_2023.pdf] PDF
Sreenivas_Murthy_Anirudh_2023.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (301kB)
[thumbnail of Sreenivas Murthy Anirudh_eng__.pdf] PDF
Sreenivas Murthy Anirudh_eng__.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (147kB)

Absztrakt (kivonat)

The title of the thesis is Food Allergy and Consumer Behaviour. The research focuses mainly on Consumer Behaviour, and how consumers with food allergies are satisfied by the products available in the market. Both quantitative and qualitative analyses were used to advance the research. Data on consumers who have food allergies or intolerances were gathered and consolidated using a quantitative technique. Learning how many customers have allergies to a small number of food goods and how they choose their daily needs from the market depending on the labelling of the food product and the nutrients in it, it helped to improve the research. The qualitative approach was done amongst the continent's biggest supermarkets based on the availability of allergic-friendly food products. The result of the research was based on the data collection, mentioned above, and that is what makes this research work reliable and valid.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Marketing Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Molnár Zsolt
Belső
egyetemi adjunktus; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Allergic friendly consumers, consumer behaviour, consumers' preferences, Food allergy, food industry
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Feb. 19. 14:00
Utolsó módosítás: 2024. Feb. 19. 14:00
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/52700

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet