Kovács-Pepich Réka (2024) Hagyományos és extrém ízesítésű csokoládék ismertetése és kedveltségének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
BGE Szakdolgozat_Kovács-Pepich Réka_xz9snv.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
KOVÁCS -PEPICH RÉKA k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (85kB) |
|
PDF
BSc(BA) - Kovács-Pepich Réka - bírálati lap.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (300kB) |
Absztrakt (kivonat)
Napjainkbanszámtalan formában és textúrában elérhető a csokoládé, emellett a megszokott, hagyományosízek mellett megjelentek a különféle ízesítések, töltelékek, az extrém ízesítésűváltozatok is, melyek a chilis ízesítésen már messze túlmennek. Ezeketszeretném jobban megismerni és megismertetni, valamint kutatómunkát végezni arról,hogy mennyire ismertek és elterjedtek a különböző ízű csokoládék, mennyireelfogadottak az extrém ízesítésű változatok, ezek milyen körben elérhetőek,illetve mennyire kedveltek, milyen a fogadtatásuk a fogyasztók körében
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | csokoládé, csokoládé előállítása, extrém ízesítésű, hagyományos ízesítésű, kedveltség vizsgálata |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Feb. 15. 13:54 |
Utolsó módosítás: | 2024. Feb. 15. 13:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |