Hagyományos és extrém ízesítésű csokoládék ismertetése és kedveltségének vizsgálata

Kovács-Pepich Réka (2024) Hagyományos és extrém ízesítésű csokoládék ismertetése és kedveltségének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of BGE Szakdolgozat_Kovács-Pepich Réka_xz9snv.pdf] PDF
BGE Szakdolgozat_Kovács-Pepich Réka_xz9snv.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of KOVÁCS -PEPICH RÉKA k.pdf] PDF
KOVÁCS -PEPICH RÉKA k.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (85kB)
[thumbnail of BSc(BA) - Kovács-Pepich Réka - bírálati lap.pdf] PDF
BSc(BA) - Kovács-Pepich Réka - bírálati lap.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (300kB)

Absztrakt (kivonat)

Napjainkbanszámtalan formában és textúrában elérhető a csokoládé, emellett a megszokott, hagyományosízek mellett megjelentek a különféle ízesítések, töltelékek, az extrém ízesítésűváltozatok is, melyek a chilis ízesítésen már messze túlmennek. Ezeketszeretném jobban megismerni és megismertetni, valamint kutatómunkát végezni arról,hogy mennyire ismertek és elterjedtek a különböző ízű csokoládék, mennyireelfogadottak az extrém ízesítésű változatok, ezek milyen körben elérhetőek,illetve mennyire kedveltek, milyen a fogadtatásuk a fogyasztók körében

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: csokoládé, csokoládé előállítása, extrém ízesítésű, hagyományos ízesítésű, kedveltség vizsgálata
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Feb. 15. 13:54
Utolsó módosítás: 2024. Feb. 15. 13:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet