Gyurics Melinda (2014) A Baranya megyei gasztronómiai hagyományok bemutatása, és hatásuk napjaink turisztikai értékeire, valamint a jövőbeli fejlesztési lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Gyurics Melinda.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (992kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus-Vendéglátás Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Hagyományőrzés, Konyha, Baranya megye, Borvidék, Dél-Dunántúl |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Jan. 25. 13:20 |
Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 01. 16:38 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |