A Baranya megyei gasztronómiai hagyományok bemutatása, és hatásuk napjaink turisztikai értékeire, valamint a jövőbeli fejlesztési lehetőségek

Gyurics Melinda (2014) A Baranya megyei gasztronómiai hagyományok bemutatása, és hatásuk napjaink turisztikai értékeire, valamint a jövőbeli fejlesztési lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gyurics Melinda.pdf] PDF
Gyurics Melinda.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (992kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus-Vendéglátás Szaknyelvi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus menedzsment Szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Hagyományőrzés, Konyha, Baranya megye, Borvidék, Dél-Dunántúl
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Jan. 25. 13:20
Utolsó módosítás: 2025. Júl. 01. 16:38

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet