Kozma Krisztina Henriett (2014) A szakács szakképzés mai helyzete az iskolai gyakorlat és a munkahelyi gyakorlat tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Kozma Krisztina Henriett.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (800kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Szakképzés, vendéglátóipari, Jogi szabályozás, szakképzés, Oktatás, Motiváció, Elemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Jan. 18. 14:10 |
Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 04. 11:47 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |