A szakács szakképzés mai helyzete az iskolai gyakorlat és a munkahelyi gyakorlat tükrében

Kozma Krisztina Henriett (2014) A szakács szakképzés mai helyzete az iskolai gyakorlat és a munkahelyi gyakorlat tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kozma Krisztina Henriett.pdf] PDF
Kozma Krisztina Henriett.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (800kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Szakképzés, vendéglátóipari, Jogi szabályozás, szakképzés, Oktatás, Motiváció, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Jan. 18. 14:10
Utolsó módosítás: 2025. Júl. 04. 11:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet