Gerlei Gabriella Csilla (2014) AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Gerlei Gabriella Csilla.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola, Interjú, Bacsa Gábor, Almárium Bisztró, Szakképzés, ételkészítés, Tantárgy, ételkészítés, Szakképzés, változás, Konyhatechnológia, Tankonyha, Elemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Jan. 18. 13:52 |
Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 04. 11:51 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |