AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN

Gerlei Gabriella Csilla (2014) AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gerlei Gabriella Csilla.pdf] PDF
Gerlei Gabriella Csilla.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola, Interjú, Bacsa Gábor, Almárium Bisztró, Szakképzés, ételkészítés, Tantárgy, ételkészítés, Szakképzés, változás, Konyhatechnológia, Tankonyha, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Jan. 18. 13:52
Utolsó módosítás: 2025. Júl. 04. 11:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet