Gerlei Gabriella Csilla (2014) AZ ÉTELKÉSZÍTÉS MÚLTJA, JELENE, ÉS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLÁN AZ ÚJ SZAKMAI ELJÁRÁSOK TÜKRÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Gerlei Gabriella Csilla.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola, Interjú, Bacsa Gábor, Almárium Bisztró, Szakképzés, ételkészítés, Tantárgy, ételkészítés, Szakképzés, változás, Konyhatechnológia, Tankonyha, Elemzés | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg | 
| Rekord készítés dátuma: | 2024. Jan. 18. 13:52 | 
| Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 04. 11:51 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
