Gömöry Dóra (2016) Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Gömöry Dóra Dissertation-2016..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A molekuláris gasztronómia analízise és gyakorlata Budapesten
Angol cím
Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | History of Molecular Gastronomy, Foreign representatives of molecular gastronomy, Food additives and techniques in molecular gastronomy, Molecular gastronomy tools, Molecular Gastronomy in Hungary and Budapest, SWOT analysis of molecular gastronomy in Budapest |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 06. 09:33 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 05. 12:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |