Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest

Gömöry Dóra (2016) Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gömöry Dóra Dissertation-2016..pdf] PDF
Gömöry Dóra Dissertation-2016..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A molekuláris gasztronómia analízise és gyakorlata Budapesten

Angol cím

Analysis of molecular gastronomy and its practice in Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: History of Molecular Gastronomy, Foreign representatives of molecular gastronomy, Food additives and techniques in molecular gastronomy, Molecular gastronomy tools, Molecular Gastronomy in Hungary and Budapest, SWOT analysis of molecular gastronomy in Budapest
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 09:33
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 05. 12:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet