Az üzleti terv készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Feer Service Kft., mint szolgáltatást nyújtó vállalkozás üzleti tervének összeállításán keresztül

Szücs Marczell Mária (2015) Az üzleti terv készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Feer Service Kft., mint szolgáltatást nyújtó vállalkozás üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of sec_00006070.pdf] PDF
sec_00006070.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Szakirányú továbbképzés

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: üzleti tervezés, kisvállalkozások terve, szolgáltatóipar nehézsége, pénzügyi tervezés, átfogó tervezés, kisvállalkozás, üzleti tervezés
SWORD Depositor: Kovács Zsolt
Felhasználói azonosító szám (ID): Kovács Zsolt
Rekord készítés dátuma: 2023. Okt. 17. 13:20
Utolsó módosítás: 2023. Okt. 17. 13:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet