A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.

Horváth Janka (2014) A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Horváth Janka szakdolgozat.A növényi tejek.pdf] PDF
Horváth Janka szakdolgozat.A növényi tejek.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (3MB)

Abstract

Szakdolgozatom célja, hogy egy átfogó, elfogulatlan képet nyerjek és adjak a növényi tejek magyarországi helyzetéről. Fontosnak tartom az értékesítői és a fogyasztói oldal bemutatását is, hiszen ezek teljes körű ismeretében kaphatunk egész képet a hazai piacról. Elemzésem segítségével arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy hazánkban nem kap megfelelő marketingtámogatást a növény ital termékcsoport, a fogyasztók nem kapnak elegendő tájékoztatást a termékről, sokan pedig magas ára miatt nem vásárolják meg azt.

Hungarian title

A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.

English title

The characteristics of vegetable milk sales and consumer behavior analysis in the Hungarian market.

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Kereskedelem és Marketing

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Növényi tej, Laktózérzékenység, Tejpiac, Értékesítés
Depositing User: Antal Haász
Date Deposited: 2014. Sep. 23. 16:05
Last Modified: 2015. Apr. 20. 16:00

Actions (login required)

View Item View Item