Horváth Janka (2014) A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Horváth Janka szakdolgozat.A növényi tejek.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (3MB) |
Abstract
Szakdolgozatom célja, hogy egy átfogó, elfogulatlan képet nyerjek és adjak a növényi tejek magyarországi helyzetéről. Fontosnak tartom az értékesítői és a fogyasztói oldal bemutatását is, hiszen ezek teljes körű ismeretében kaphatunk egész képet a hazai piacról. Elemzésem segítségével arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy hazánkban nem kap megfelelő marketingtámogatást a növény ital termékcsoport, a fogyasztók nem kapnak elegendő tájékoztatást a termékről, sokan pedig magas ára miatt nem vásárolják meg azt.
Hungarian title
A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.
English title
The characteristics of vegetable milk sales and consumer behavior analysis in the Hungarian market.
Institution
Budapest Business School
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Növényi tej, Laktózérzékenység, Tejpiac, Értékesítés |
Depositing User: | Antal Haász |
Date Deposited: | 2014. Sep. 23. 16:05 |
Last Modified: | 2015. Apr. 20. 16:00 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |