Horváth Janka (2014) A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Horváth Janka szakdolgozat.A növényi tejek.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom célja, hogy egy átfogó, elfogulatlan képet nyerjek és adjak a növényi tejek magyarországi helyzetéről. Fontosnak tartom az értékesítői és a fogyasztói oldal bemutatását is, hiszen ezek teljes körű ismeretében kaphatunk egész képet a hazai piacról. Elemzésem segítségével arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy hazánkban nem kap megfelelő marketingtámogatást a növény ital termékcsoport, a fogyasztók nem kapnak elegendő tájékoztatást a termékről, sokan pedig magas ára miatt nem vásárolják meg azt.
Magyar cím
A növényi tejek értékesítési sajátosságai és a fogyasztói szokások elemzése a magyar piacon.
Angol cím
The characteristics of vegetable milk sales and consumer behavior analysis in the Hungarian market.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Növényi tej, Laktózérzékenység, Tejpiac, Értékesítés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Szep. 23. 16:05 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 20. 16:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |