Pizág Orsolya (2014) Innováció a pálinka- és párlat szegmensben. Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje, szervezeti innovációk. Pénzügyi és Számviteli Kar.
PDF
00004267.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Alapképzés - Gazdálkodási és menedzsment [nappali]
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | innováció, pálinka, jövedéki, zöldségpárlat, stratégia, beruházás, jövedelmezőség, költségvetés, pénzügyi, vagyoni helyzet, támogatások |
SWORD Depositor: | Kovács Zsolt |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Kovács Zsolt |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Okt. 17. 11:49 |
Utolsó módosítás: | 2023. Okt. 17. 11:49 |
Actions (login required)
Tétel nézet |