Kocsis Andrea Angéla (2015) A glutén- és laktózmentes sütemények értékesítési nehézségei a budapesti NoGlu Cukrászdában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Kocsis_Andrea.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Laktózmentes, Gluténmentes, Táplálékallergia, Ételintolerancia, Speciális diéta |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 15. 16:09 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 11:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |