Korszerű ételkészítési technológiák oktatása

Szabó Zoltán (2015) Korszerű ételkészítési technológiák oktatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdoga előlapos teljes.pdf] PDF
szakdoga előlapos teljes.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kovács László
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Oktatás, vendéglátóipar, Konyhatechnológia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 16. 10:13
Utolsó módosítás: 2016. Már. 03. 12:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet