Szabó Zoltán (2015) Korszerű ételkészítési technológiák oktatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
szakdoga előlapos teljes.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Oktatás, vendéglátóipar, Konyhatechnológia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 16. 10:13 |
Utolsó módosítás: | 2016. Már. 03. 12:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |