A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban

Tarcsai András (2014) A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tarcsai András.pdf] PDF
Tarcsai András.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Üzleti Szakoktató és Pedagógiai Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

közgazdász-tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sommelier, Bormarketing, Borprotokoll
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2023. Okt. 17. 10:22
Utolsó módosítás: 2025. Júl. 04. 13:43

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet