Tarcsai András (2014) A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Tarcsai András.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Üzleti Szakoktató és Pedagógiai Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sommelier, Bormarketing, Borprotokoll |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Okt. 17. 10:22 |
Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 04. 13:43 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |