Onofer Krisztina Xénia (2015) Adalékanyagok a modern cukrászatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Adalékanyagok a modern cukrászatban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Adalékanyagok, Cukrászat, Élelmiszer-adalékanyag, Hagyományőrzés, Sütemények |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 15. 10:54 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 12:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |