Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra

Windisch István (2015) Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat_windisch.pdf] PDF
szakdolgozat_windisch.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Verebes Pál
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fine dining, Costes, Onyx, étterem szervezése, étterem gazdálkodása, vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 15. 10:51
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 13:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet