A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül

Tóth Péter (2015) A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tóth Péter_ A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein vendéglőn keresztül.pdf] PDF
Tóth Péter_ A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein vendéglőn keresztül.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: zsidó, Rosenstein, Kóser, Gasztronómia, Hús
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 15. 10:22
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 12:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet