Tóth Péter (2015) A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Tóth Péter_ A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein vendéglőn keresztül.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | zsidó, Rosenstein, Kóser, Gasztronómia, Hús |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 15. 10:22 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 12:49 |
Actions (login required)
Tétel nézet |