Lipcsei Krisztina (2023) The changes of applied management and leadership styles after Covid-19 and their effects in a food delivery company in Hungary. Külkereskedelmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Lipcsei_Krisztina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
BScDissertationReport_KLipcsei-GA2023.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (215kB) |
|
PDF
Szakdolgozat külső bírálata_Lipcsei Krisztina.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (64kB) |
Absztrakt (kivonat)
The outbreak of COVID-19 has brought a significantchange in the way businesses operate. Companies were forced to adapt quickly toensure the continuation of their operations, and this required effectiveleadership and crisis management skills. The pandemic also led to anunprecedented shift to remote work or home office, which has now become the newnormal for many businesses. This study aims to explore the impact of the globalpandemic on the leadership style of managers in a food delivery company inHungary, their perception of home office, and what crisis management tools theywere using to minimize the negative impact of the pandemic. My research willseek to determine whether the pandemic has influenced the leadership style ofmanagers, and whether they have changed their approach to home office. It willalso explore the impact of home office on the performance of employees, andwhether it has affected their work-life balance.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Nemzetközi Kereskedelem és Logisztika Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | crisis management, koronavírus-járvány (COVID-19), leadership, Leadership styles, management, post-crisis management |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Szep. 07. 14:21 |
Utolsó módosítás: | 2023. Szep. 07. 14:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |