Culinary Tourism – The development of gastronomic festivals in the touristic regions of Hungary

Lőcsei Krisztina (2015) Culinary Tourism – The development of gastronomic festivals in the touristic regions of Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (48MB)

Absztrakt (kivonat)

The subject matter of this thesis is the culinary tourism, primarily it's gastronomy product the gastronomy festival in the different regions of Hungary. The empirical objectives of this thesis concerned with identifying the development of gastronomical festivals and discovering the effects, advantages and disadvantages of this development process. In addition examining the economic impacts of gastronomic festivals on the regions of Hungary.

Magyar cím

Kulináris Turizmus - A gasztronómiai fesztiválok fejlődése Magyarország turisztikai régióiban

Angol cím

Culinary Tourism – The development of gastronomic festivals in the touristic regions of Hungary

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Cservák György
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Hungarian gastronomy, Festival, Hungarian festivals, Gastronomic tourism, Touristic regions
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 15. 14:41
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 20. 13:59

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet