Lőcsei Krisztina (2015) Culinary Tourism – The development of gastronomic festivals in the touristic regions of Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (48MB) |
Absztrakt (kivonat)
The subject matter of this thesis is the culinary tourism, primarily it's gastronomy product the gastronomy festival in the different regions of Hungary. The empirical objectives of this thesis concerned with identifying the development of gastronomical festivals and discovering the effects, advantages and disadvantages of this development process. In addition examining the economic impacts of gastronomic festivals on the regions of Hungary.
Magyar cím
Kulináris Turizmus - A gasztronómiai fesztiválok fejlődése Magyarország turisztikai régióiban
Angol cím
Culinary Tourism – The development of gastronomic festivals in the touristic regions of Hungary
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Hungarian gastronomy, Festival, Hungarian festivals, Gastronomic tourism, Touristic regions |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 15. 14:41 |
Utolsó módosítás: | 2018. Feb. 20. 13:59 |
Actions (login required)
Tétel nézet |