A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben

Lángh Tímea (2015) A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Lángh Tímea_HACCP_Gundel_Szakdolgozat.pdf] PDF
Lángh Tímea_HACCP_Gundel_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás Alapszak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: HACCP, Élelmiszer-biztonság, Élelmiszer-biztonsági rendszerek, Gundel, Élelmiszereredetű megbetegedések
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 15. 10:44
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 13:50

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet