Lángh Tímea (2015) A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Lángh Tímea_HACCP_Gundel_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | HACCP, Élelmiszer-biztonság, Élelmiszer-biztonsági rendszerek, Gundel, Élelmiszereredetű megbetegedések |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 15. 10:44 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 13:50 |
Actions (login required)
Tétel nézet |