Üzleti tervezés előkészítése, egy induló szörpkészítő vállalkozás példáján keresztül

Prokai Emília (2023) Üzleti tervezés előkészítése, egy induló szörpkészítő vállalkozás példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Prokai Emília - Üzleti tervezés előkészítése, egy induló szörpkészítő vállalkozás példáján keresztül .docx (3).pdf] PDF
Prokai Emília - Üzleti tervezés előkészítése, egy induló szörpkészítő vállalkozás példáján keresztül .docx (3).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (841kB)
[thumbnail of BA KM magyar bírálati lap. Prokai.Bírálat BSc(BA).HU.pdf] PDF
BA KM magyar bírálati lap. Prokai.Bírálat BSc(BA).HU.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (116kB)
[thumbnail of PE BA KM magyar bírálati lap BELSŐ.pdf] PDF
PE BA KM magyar bírálati lap BELSŐ.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (315kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align: left;"><strong></strong></p><p dir="ltr"><span id="docs-internal-guid-bc8cdfeb-7fff-8ef0-1d58-e7f883addfe3">Dolgozatom szakirodalmi részében összefoglalom, hogyan születnek üzleti ötletekből valós vállalkozások, milyen állomások jellemzik a folyamatot. Ezt követően az üzleti tervezés lépéseit taglalom, majd rátérek a stratégiai tervezés témájára. A szakirodalmi elemzést követően kutatási tervem ismertetésével folytatom, és kutatási kérdéseim leírásával. Kutatásom fő célja, hogy a célcsoport visszajelzései alapján a legmegfelelőbben alakíthassuk ki a későbbiek folyamán egy őstermelő szörpjeinek piacra lépési stratégiáját, és kisvállalkozássá alakulását. Igyekeztem vizsgálni továbbá, hogyan reagál a célcsoport a kiszerelésre, tervezett árazásra, és a tervezett értékesítési stratégiára. A vizsgálandó csoport vendéglátóipari vállalkozást vezető alkalmazott vagy tulajdonos.</span></p><br><p></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gajzágó Éva Judit
Belső
főiskolai docens; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszeripari vállalkozások, kis- és mikrovállalkozások, üzleti terv készítése, üzleti tervezés, vállalkozás indítása
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:36
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:36

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet