Prokai Emília (2023) Üzleti tervezés előkészítése, egy induló szörpkészítő vállalkozás példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Prokai Emília - Üzleti tervezés előkészítése, egy induló szörpkészítő vállalkozás példáján keresztül .docx (3).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (841kB) |
|
PDF
BA KM magyar bírálati lap. Prokai.Bírálat BSc(BA).HU.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (116kB) |
|
PDF
PE BA KM magyar bírálati lap BELSŐ.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (315kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom szakirodalmi részében összefoglalom, hogyan születnek üzleti ötletekből valós vállalkozások, milyen állomások jellemzik a folyamatot. Ezt követően az üzleti tervezés lépéseit taglalom, majd rátérek a stratégiai tervezés témájára. A szakirodalmi elemzést követően kutatási tervem ismertetésével folytatom, és kutatási kérdéseim leírásával. Kutatásom fő célja, hogy a célcsoport visszajelzései alapján a legmegfelelőbben alakíthassuk ki a későbbiek folyamán egy őstermelő szörpjeinek piacra lépési stratégiáját, és kisvállalkozássá alakulását. Igyekeztem vizsgálni továbbá, hogyan reagál a célcsoport a kiszerelésre, tervezett árazásra, és a tervezett értékesítési stratégiára. A vizsgálandó csoport vendéglátóipari vállalkozást vezető alkalmazott vagy tulajdonos.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszeripari vállalkozások, kis- és mikrovállalkozások, üzleti terv készítése, üzleti tervezés, vállalkozás indítása |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:36 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:36 |
Actions (login required)
Tétel nézet |