Parfümerie Douglas Kft. innovációja és technológiai fejlődése

Kovács Csenge (2023) Parfümerie Douglas Kft. innovációja és technológiai fejlődése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Kovács-Csenge_AYQSZ0.pdf] PDF
Szakdolgozat_Kovács-Csenge_AYQSZ0.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2033. Május 04..

Download (2MB)
[thumbnail of Kovács Csenge titkosítási kérelem.pdf] PDF
Kovács Csenge titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (459kB)
[thumbnail of KCS BA KM magyar bírálati lap BELSŐ.pdf] PDF
KCS BA KM magyar bírálati lap BELSŐ.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (315kB)
[thumbnail of BA KM magyar biralati lap_KULSO_Kovács CSenge.pdf] PDF
BA KM magyar biralati lap_KULSO_Kovács CSenge.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (304kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align:left;">Dolgozatom témája az innováció menedzsment, amelyben bemutatom, magát az innováció fogalmát, az innováció fajtáját, az innováció megjelenését és hatását kis és középvállalkozásokra, továbbá kitérek a technológia fejlesztések fontosságára is. Magát a kutatási részt a Douglas Parfümerie Kft- ről készítettem. Az kutatás első részében kérdőívet használtam, hogy megtudjam a Douglas fogyasztói milyen innovációs fejlesztéseket javasolnának a cég számára. A kutatásom második felében egy interjút készítettem, célja az volt, hogy megtudjam milyen innovációs és technológia fejlődésen ment keresztül a vállalat és milyen fejlesztések várhatók a jövőre nézve.&nbsp;</p><p dir="ltr" style="text-align:left;">Kulcsszavak: innováció, technológia fejlesztése, innováció hatása, technológia fejlődése, innováció jelentősége&nbsp;</p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gajzágó Éva Judit
Belső
főiskolai docens; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: innováció jelentősége, innovációmenedzsment, Parfümerie Douglas Kft., technológia, technológia fejlődése
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:35
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet