Kovács Csenge (2023) Parfümerie Douglas Kft. innovációja és technológiai fejlődése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Kovács-Csenge_AYQSZ0.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2033. Május 04.. Download (2MB) |
|
PDF
Kovács Csenge titkosítási kérelem.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (459kB) |
|
PDF
KCS BA KM magyar bírálati lap BELSŐ.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (315kB) |
|
PDF
BA KM magyar biralati lap_KULSO_Kovács CSenge.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (304kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom témája az innováció menedzsment, amelyben bemutatom, magát az innováció fogalmát, az innováció fajtáját, az innováció megjelenését és hatását kis és középvállalkozásokra, továbbá kitérek a technológia fejlesztések fontosságára is. Magát a kutatási részt a Douglas Parfümerie Kft- ről készítettem. Az kutatás első részében kérdőívet használtam, hogy megtudjam a Douglas fogyasztói milyen innovációs fejlesztéseket javasolnának a cég számára. A kutatásom második felében egy interjút készítettem, célja az volt, hogy megtudjam milyen innovációs és technológia fejlődésen ment keresztül a vállalat és milyen fejlesztések várhatók a jövőre nézve.Kulcsszavak: innováció, technológia fejlesztése, innováció hatása, technológia fejlődése, innováció jelentősége
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | innováció jelentősége, innovációmenedzsment, Parfümerie Douglas Kft., technológia, technológia fejlődése |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:35 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |