A cukormentes cukrászati termékek helye a cukorbetegek diétájában, és szélesebb körű elterjesztésük lehetősége

Felfalusi-Ilyés Kinga (2015) A cukormentes cukrászati termékek helye a cukorbetegek diétájában, és szélesebb körű elterjesztésük lehetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Cukorbetegség, diabetikus cukrászat, édesítőszerek, cukormentes sütemények, cukrászat
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 14. 08:45
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 12:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet