Pálos Zoltán Péter (2023) Magyarországon élő fiatalok kevert italfogyasztási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pálos_Zoltán_Péter_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap Pálos Zoltán.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (64kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap_Pálos Péter Zoltán külső_2022.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (102kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozat az alkoholos kevert italokkal foglalkozik, azon belül pedig a 18-16 év közötti fiatalok kevertital-fogyasztási szokásait vizsgálja. A dolgozat első felében az olvasó betekintést nyerhet a kevert italok világába. A kevert italok történetén keresztül, a készítésükhöz szükséges eszközök és feltételeken át, fajtáik, készítésük folyamata, a Nemzetközi Bártender Szövetség, majd néhány népszerű ital nem mindennapi történetét foglalja össze. A dolgozat második fele a 18-26 éves korosztály kevert italokkal kapcsolatos hozzáállását kutatja, elemzi. A dolgozat végén összesítésre kerülnek az eredmények és megtörténik a következtetések levonása.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fiatalok, fogyasztási szokások, kevert ital, Magyarország, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:34 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:34 |
Actions (login required)
Tétel nézet |