Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata

Nagy Norbert Lajos (2023) Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nagy Norbert Lajos; Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata.pdf] PDF
Nagy Norbert Lajos; Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (850kB)
[thumbnail of Nagy Norbert Lajos szakdolgozat bírálata opponens.pdf] PDF
Nagy Norbert Lajos szakdolgozat bírálata opponens.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (198kB)
[thumbnail of Nagy Norbert Lajos_DU1T0M_BA_bírálati lap_belső_Csulak Gergely.pdf] PDF
Nagy Norbert Lajos_DU1T0M_BA_bírálati lap_belső_Csulak Gergely.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (294kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align:left;">Szakdolgozatom célja alaposan bemutatni a kávét, mint növényt annak jellemzőit, hogy hogyan alakult az Afrikában legelésző kecskék kedvelt élelméből a világ egyik legközkedveltebb italává. Továbbá a kávé növény variánsait és azoknak tulajdonságait, ezek közül kicsit részletesebben a Coffea Arabica-t. Ismertetni szeretném a kávé történetét a világon és hazánkban, feldolgozási és elkészítési eszközeit, módszereit. Majd ezt követően egy mélyinterjúval és kettő általam kiválasztott specialty kávézó megfigyeléses kutatásával szeretném bemutatni az általam vizsgált kávézók kínálatának alakulását. A célom olyan eredmények elérése, amelyekkel a primer és a szekunder kutatást követően meg tudom vizsgálni a szakirodalmak és gyakorlatban alkalmazott módszerek közötti összefüggéseket<br></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Budapest, italok, kávé, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:34
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:34

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet