Nagy Norbert Lajos (2023) Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Nagy Norbert Lajos; Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (850kB) |
|
PDF
Nagy Norbert Lajos szakdolgozat bírálata opponens.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (198kB) |
|
PDF
Nagy Norbert Lajos_DU1T0M_BA_bírálati lap_belső_Csulak Gergely.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (294kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom célja alaposan bemutatni a kávét, mint növényt annakjellemzőit, hogy hogyan alakult az Afrikában legelésző kecskék kedvelt élelméből a világegyik legközkedveltebb italává. Továbbá a kávé növény variánsait és azoknaktulajdonságait, ezek közül kicsit részletesebben a Coffea Arabica-t. Ismertetni szeretnéma kávé történetét a világon és hazánkban, feldolgozási és elkészítési eszközeit,módszereit. Majd ezt követően egy mélyinterjúval és kettő általam kiválasztott specialtykávézó megfigyeléses kutatásával szeretném bemutatni az általam vizsgált kávézókkínálatának alakulását. A célom olyan eredmények elérése, amelyekkel a primer és aszekunder kutatást követően meg tudom vizsgálni a szakirodalmak és gyakorlatbanalkalmazott módszerek közötti összefüggéseket
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest, italok, kávé, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:34 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:34 |
Actions (login required)
Tétel nézet |