Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül

Misák Dávid Zsolt (2023) Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül.pdf] PDF
Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (951kB)
[thumbnail of Misák Dávid_konzulens_Róbert Nóra.pdf] PDF
Misák Dávid_konzulens_Róbert Nóra.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (142kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align: left;">Amiért választottam a rendezvényszervezés világát dolgozatom témájául, mert mindig is jó volt rendezvényeken részt venni, akár mint vendég vagy, mint ott dolgozó. Mindig is érdekelt, hogy az egész rendezvény mögött milyen munka állhat, mennyi megmérettetésben részesednek a szervezők és milyen akadályokon kellett átküzdeniük magukat, hogy az adott rendezvényt sikeresnek könyvelhessék el. Ezen a témán belül a dolgozatom a rendezvénygasztronómiai trendek alkalmazásáról fog szólni.<br></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Róbert Nóra
Belső
Mestertanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: gasztronómia, rendezvénygasztronómia, rendezvényhelyszín, rendezvényszervezés, trendek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:33
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet