Misák Dávid Zsolt (2023) Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (951kB) |
|
PDF
Misák Dávid_konzulens_Róbert Nóra.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (142kB) |
Absztrakt (kivonat)
Amiért választottam arendezvényszervezés világát dolgozatom témájául, mert mindig is jó voltrendezvényeken részt venni, akár mint vendég vagy, mint ott dolgozó. Mindig isérdekelt, hogy az egész rendezvény mögött milyen munka állhat, mennyimegmérettetésben részesednek a szervezők és milyen akadályokon kellettátküzdeniük magukat, hogy az adott rendezvényt sikeresnek könyvelhessék el. Ezen a témán belül a dolgozatom a rendezvénygasztronómiai trendek alkalmazásáról fog szólni.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, rendezvénygasztronómia, rendezvényhelyszín, rendezvényszervezés, trendek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:33 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:33 |
Actions (login required)
Tétel nézet |