Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül

Misák Dávid Zsolt (2023) Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül.pdf] PDF
Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (951kB)
[thumbnail of Misák Dávid_konzulens_Róbert Nóra.pdf] PDF
Misák Dávid_konzulens_Róbert Nóra.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (142kB)

Absztrakt (kivonat)

Amiért választottam arendezvényszervezés világát dolgozatom témájául, mert mindig is jó voltrendezvényeken részt venni, akár mint vendég vagy, mint ott dolgozó. Mindig isérdekelt, hogy az egész rendezvény mögött milyen munka állhat, mennyimegmérettetésben részesednek a szervezők és milyen akadályokon kellettátküzdeniük magukat, hogy az adott rendezvényt sikeresnek könyvelhessék el. Ezen a témán belül a dolgozatom a rendezvénygasztronómiai trendek alkalmazásáról fog szólni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: gasztronómia, rendezvénygasztronómia, rendezvényhelyszín, rendezvényszervezés, trendek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:33
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet