Budapesti kisüzemi sörfőzdék marketing tevékenysége

Szárneczky Fanni (2023) Budapesti kisüzemi sörfőzdék marketing tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Budapesti kisüzemi sörfőzdék marketing tevékenysége IAI492_SZF.pdf] PDF
Budapesti kisüzemi sörfőzdék marketing tevékenysége IAI492_SZF.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Szárneczky Fanni szakdolgozat bírálata opponens.pdf] PDF
Szárneczky Fanni szakdolgozat bírálata opponens.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (284kB)
[thumbnail of Szárneczky Fanni_IAI492_BA_bírálati lap_belső_Csulak Gergely.pdf] PDF
Szárneczky Fanni_IAI492_BA_bírálati lap_belső_Csulak Gergely.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (293kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align: left;">Dolgozatomban bemutatom és megismertetem a sörforradalmat, hogy hogyan is alakult ki a kisiparos a sörfőzés. Amerikától egészen hazánkig végig feltérképeztem a történelem fontosabb állomásait egészen az elejétől.&nbsp;<span style="font-size: 1rem;">&nbsp;A fő témám maga a sörmarketing, ahol összegyűjtöttem, hogy a 21. században milyen eszközök és lehetőségek vannak segítségére a kisiparos sörfőzdék marketing tevékenységéhez. Megtudhatjuk, hogy a legnagyobb húzóerő a közösségi média oldalain nyújtott aktivitás, ami fent tartja a piac érdeklődését és hogy mik azok az innovációk, amikkel folyamatosan magukhoz közelebb vonzzák fogyasztóikat. Utána jártam, hogy mégis miért nem annyira elterjedt még Magyarországon ezeknek a termékeknek a fogyasztása és mi lehet majd a kulcsa, hogy majd egy napon ez megváltozhasson.&nbsp;Az interjú alanyaim két teljesen más szemszögből adtak rálátást a sörpiacra.&nbsp;Bemutatom általam kiválasztott három legszimpatikusabbnak talált budapesti sörfőzdét. Mind három története különleges és ennek köszönhető, hogy őket választottam, mert nem véletlenül vannak a legjobbak listáján.</span></p><br><p></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kisüzemi termelés, marketing, sör, söripar, sörtermelés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:33
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet