Fábián Hanna (2023) A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fábián Hanna-Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Fábián Hanna k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (121kB) |
|
PDF
BSc(BA) - Fábián Hanna - bírálati lap.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (294kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom témája a vegán desszertkészítés főbb alapanyagai, helyettesítő termékei, illetve a fővárosi vegán és mentes cukrászdák kínálatának bemutatása. Továbbá kutatásom során megvizsgáltam az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 2022-es listáján szereplő legjobb hazai cukrászdákat, és ezek vegán és mentes kínálatát, hogy kiderítsem milyen opciók állnak rendelkezésére egy növényi étrendet követő fogyasztónak a hagyományos cukrászdákban. Kérdőíves felmérés segítségével szerettem volna egy átfogó képet kapni, hogy kitöltőim hogyan viszonyulnak a vegán életmódhoz, illetve, hogy mennyire jártasak a vegán desszertek világában és a desszert készítési folyamatokban.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | alapanyagok, Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz, cukrászda, desszertkínálat, vegán |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:30 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:30 |
Actions (login required)
Tétel nézet |