Vörösházi Gréta (2023) Sajtfogyasztási szokások és gasztroturizmus Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Sajtfogyasztási szokások és a gasztroturizmus Magyarországon_Vörösházi Gréta D77TS7.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
LB. 2023-06.04. VÖRÖSHÁZi GRÉTA BÍRÁLATA.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (501kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap_külső_2022_ Vörösházi.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (48kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a magyarországi sajtfogyasztási szokásokat és a gasztroturizmust vizsgáltam. Kutatási kérdéseim a sajtfogyasztás gyakoriságát, a kézműves termékek népszerűségét és a sajtvásárlást befolyásoló tényezőket vizsgálják. Rövid kitekintést teszek a sajtkészítés történelmi hátterére, illetve a a magyar sajtkészítő manufaktúrákra is. A Kutatásomban kvalitatív és kvantitatív módszereket egyaránt használtam. Interjút készítettem egy sajtműhely tulajdonosával, illetve kérdőívet szerkesztettem.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztroturizmus, Kézműves sajt, sajt, Sajtfogyasztási szokások, Sajtkészítés, turisztikai élmény |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:30 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:30 |
Actions (login required)
Tétel nézet |