A Wolt ételrendelési felülete és a használat közbeni vásárlói élmény

Döbrentey Kende Márk (2023) A Wolt ételrendelési felülete és a használat közbeni vásárlói élmény. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Szakdolgozat végleges.docx (1).pdf] PDF
Szakdolgozat végleges.docx (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (578kB)
[thumbnail of Dobrentey_Kende_Mark_FOSZK_biralati_lap.pdf] PDF
Dobrentey_Kende_Mark_FOSZK_biralati_lap.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (428kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align: left;"></p><p>A projektmunkámban az online ételrendelési platformok felhasználóinak rendelési szokásait elemzem, és megkeresem a választ rá, hogy mik befolyásolják leginkább a vásárlói élményt, illetve hogyan lehet ezen javítani. A témát leginkább a Wolt példáján keresztül fogom vizsgálni, de a vetélytársak is említésre kerülnek, hiszen a velük való összehasonlítás fontos része annak, hogy megértsük mit csinál másképp a Wolt, ami miatt ennyire sikeresen be tudott törni a magyar piacra.&nbsp;A projektmunka megírásában kérdőíves és internetes források kutatása, illetve Keller és Kotler 2016-os kiadású Marketingmenedzsment könyve volt segítségemre.</p><br><p></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Békési Gábor György
Belső
Mesteroktató; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: elektronikus vásárlás - online vásárlás, fenntartható fogyasztás, startup, vásárlói elégedettség, vásárlói magatartás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:29
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet