Gyorséttermi cég belső kommunikációs tevékenységének vizsgálata

Papp Noémi (2023) Gyorséttermi cég belső kommunikációs tevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka Papp Noémi2023.pdf] PDF
Projektmunka Papp Noémi2023.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (610kB)
[thumbnail of Papp_Noemi_FOSZK_biralati_lap.pdf] PDF
Papp_Noemi_FOSZK_biralati_lap.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (422kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align: left;">Projektmunkám témája egy gyorsétteremnek a belsőkommunikációjának vizsgálata és ez alapján javaslattétel a fejlesztésére. Kezdésként részletesen ismertetem a belsőkommunikációt és annak fontosságát, továbbá 4 főt típusát. Majd a Mr. Gusztó gyorsétteremet mutatom be, aminek a belsőkommunikációs rendszerét fogom vizsgálni. Majd a primer kutatásom eredményeit ismertetem és ezek alapján javaslattételeket is teszek az étterem belsőkommunikációjának fejlesztésére.</p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Békési Gábor György
Belső
Mesteroktató; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: belső kommunikáció fejlesztése, étterem, gyorsétterem, javaslatok, kommunikáció
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:27
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet