Papp Noémi (2023) Gyorséttermi cég belső kommunikációs tevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projektmunka Papp Noémi2023.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (610kB) |
|
PDF
Papp_Noemi_FOSZK_biralati_lap.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (422kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám témája egy gyorsétteremnek a belsőkommunikációjának vizsgálata és ez alapján javaslattétel a fejlesztésére. Kezdésként részletesen ismertetem a belsőkommunikációt és annak fontosságát, továbbá 4 főt típusát. Majd a Mr. Gusztó gyorsétteremet mutatom be, aminek a belsőkommunikációs rendszerét fogom vizsgálni. Majd a primer kutatásom eredményeit ismertetem és ezek alapján javaslattételeket is teszek az étterem belsőkommunikációjának fejlesztésére.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | belső kommunikáció fejlesztése, étterem, gyorsétterem, javaslatok, kommunikáció |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:27 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:27 |
Actions (login required)
Tétel nézet |