A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban

Sisa Levente (2023) A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban - Sisa Levente.pdf] PDF
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban - Sisa Levente.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of sisa értékelőlap.pdf] PDF
sisa értékelőlap.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (117kB)
[thumbnail of Sisa Levente 2023.bírálat.pdf] PDF
Sisa Levente 2023.bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (491kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align:left;"></p><p></p><p>Dolgozatomban igyekeztem összefoglalni a sörfogyasztás kialakulását, történetét. A sörkészítés, a sörfogyasztás kultúrája több évszázados hagyományra vezethető vissza.</p><p>Dolgozatomban igyekeztem rámutatni a minőségi sörkészítés és a hiteles sörajánlás fontosságára, felhasználva a személyes tapasztalataimat, ill. a témában összegyűjtött ismereteimet.</p> <p>Dolgozatomban kifejtettem a főbb különbségeket a kisebb sörfőzdék és a nagyobb sörgyárak közt.</p><p dir="ltr" style="text-align:left;"></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: sör, sör ajánlása, sörgyártás, söripar, sörtermelés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:26
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet