Sisa Levente (2023) A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban - Sisa Levente.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
sisa értékelőlap.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (117kB) |
|
PDF
Sisa Levente 2023.bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (491kB) |
Absztrakt (kivonat)
<p dir="ltr" style="text-align:left;"></p><p></p><p>Dolgozatomban igyekeztem összefoglalni a sörfogyasztás kialakulását, történetét. A sörkészítés, a sörfogyasztás kultúrája több évszázados hagyományra vezethető vissza.</p><p>Dolgozatomban igyekeztem rámutatni a minőségi sörkészítés és a hiteles sörajánlás fontosságára, felhasználva a személyes tapasztalataimat, ill. a témában összegyűjtött ismereteimet.</p> <p>Dolgozatomban kifejtettem a főbb különbségeket a kisebb sörfőzdék és a nagyobb sörgyárak közt.</p><p dir="ltr" style="text-align:left;"></p>
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Konzulens(ek)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | sör, sör ajánlása, sörgyártás, söripar, sörtermelés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:26 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |