Sisa Levente (2023) A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban - Sisa Levente.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
sisa értékelőlap.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (117kB) |
|
PDF
Sisa Levente 2023.bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (491kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban igyekeztem összefoglalni a sörfogyasztáskialakulását, történetét. A sörkészítés, a sörfogyasztás kultúrája többévszázados hagyományra vezethető vissza.Dolgozatomban igyekeztem rámutatni a minőségi sörkészítés ésa hiteles sörajánlás fontosságára, felhasználva a személyes tapasztalataimat,ill. a témában összegyűjtött ismereteimet.Dolgozatomban kifejtettem a főbb különbségeket a kisebbsörfőzdék és a nagyobb sörgyárak közt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | sör, sör ajánlása, sörgyártás, söripar, sörtermelés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:26 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |