A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája

Haffner Marcell (2023) A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Haffner Marcell VT3F7C A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája.pdf] PDF
Haffner Marcell VT3F7C A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (693kB)
[thumbnail of Haffner Marcell Projektmunka_ért.pdf] PDF
Haffner Marcell Projektmunka_ért.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (128kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align:left;"></p><p>Azért választottam ezt a témát, mert a családi hátteremből adódóan a vendéglátás közel áll hozzám. A szakirodalmi áttekintésem alapja főként a Papp Ilona által szerkesztett, Szálloda- és vendéglátás menedzsment című könyv.&nbsp;<br>Projektmunkám célja, a Szepi Fogadó alkalmazottainak munkaköreinek és feladatainak bemutatása, valamint a munkaszervezet struktúrájának megismertetése.<br>Projektmunkám során, kutatási módszerként a megfigyelést és mélyinterjút választottam, aminek köszönhetően össze tudtam hasonlítani az interjúalanyok által elmondottakat a megfigyelt tényekkel.<br>Kutatásom során, megismertem a munkavégzés struktúráját a Szepi Fogadóban, valamint a főbb munkafolyamatok elvégzéshez szükséges részletekbe is mélyebben beleástam magam.&nbsp;<br>Fejlesztési javaslatként azt tudnám megfogalmazni, hogy a vendéglátó egységben több továbbképzésre lenne szükség, hiszen a folyamatosan változó trendekkel és újításokkal lépést kell tartaniuk a munkavállalóknak.&nbsp;</p><br><p></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: felszolgálás, kis- és középvállalkozás - KKV, munkakör, szervezeti struktúra, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:25
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet