Haffner Marcell (2023) A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Haffner Marcell VT3F7C A Szepi Fogadó dolgozóinak munkakörei és a munkaszervezet struktúrája.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (693kB) |
|
PDF
Haffner Marcell Projektmunka_ért.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (128kB) |
Absztrakt (kivonat)
Azért választottam ezt a témát, mert a családi hátteremből adódóan a vendéglátás közel áll hozzám. A szakirodalmi áttekintésem alapja főként a Papp Ilona által szerkesztett, Szálloda- és vendéglátás menedzsment című könyv.Projektmunkám célja, a Szepi Fogadó alkalmazottainak munkaköreinek és feladatainak bemutatása, valamint a munkaszervezet struktúrájának megismertetése.Projektmunkám során, kutatási módszerként a megfigyelést és mélyinterjút választottam, aminek köszönhetően össze tudtam hasonlítani az interjúalanyok által elmondottakat a megfigyelt tényekkel.Kutatásom során, megismertem a munkavégzés struktúráját a Szepi Fogadóban, valamint a főbb munkafolyamatok elvégzéshez szükséges részletekbe is mélyebben beleástam magam.Fejlesztési javaslatként azt tudnám megfogalmazni, hogy a vendéglátó egységben több továbbképzésre lenne szükség, hiszen a folyamatosan változó trendekkel és újításokkal lépést kell tartaniuk a munkavállalóknak.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | felszolgálás, kis- és középvállalkozás - KKV, munkakör, szervezeti struktúra, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:25 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |